Nu är det koskit i hagen.

Nu har jag varit en dålig flicka igen. Dålig på att blogga. Men det har varit så djävilusiskt befriande att inte vara slav under datorn på nästan två veckor! Radioskuggan i Dalarna är guld värd ibland. Lika guld som det kan vara piss när man behöver få tag i lite löst folk iofs...

Jag gör det lätt för mej - vi kör en update i bilder. Det här är lite av det som har hänt sen jag senast bloggade för två veckor sen. (Jo-men-jag-vet, ajabaja mej!)



Midsummers i Dalarna.


Jag satt och pillade med en midsommarkrans i en timme för att, när jag var klar, upptäcka att jag hade gjort en krans till Shrek.
Min söta mamma var den enda som kunde ha den. Hennes huvud är nämligen snäppet (för att ödmjukt uttrycka mej) större än Svenssonmåttet.


Vi gjorde en dagsutflykt till spökstaden Falun. Allt var stängt och inte en enda människa syntes till.  
I Falun står det en bock i sin originella skrud i precis vartenda hörn man tittar... varför? Man ska antagligen inte känna sej så ensam när man springer in till staden för att sedan fort försvinna igen. Typ.


Jag skjutsade min kära kusin till Peace & Love och sniffade lite festival. Det skulle vi inte ha gjort. Jag vet på allvar inte vem som hade mest ångest över att inte få stanna kvar - jag eller Sonny?






Skumpakväll på Snaps med härlig bonusuppslutning!


Joe le taxi.


            Dj Banana?                                         Dj Daniel?







En bartender som var sjukt dålig på att sälja in sig tipsade oss om ett annat ställe som skulle vara mysigt.
Man kan verkligen säga att han gav oss sitt smultronställe. På en solterass på en båt - med världens vackraste stads skyline som utsikt - kan man inte klaga. Stockholm i mitt hjärta.


RSS 2.0