Vintern rasat ut bland våra fjällar ♪



Jag ligger hemma och väntar på P. I min tristess har jag lekt med webcammen och tagit egobilder som den ovanför. Det ser ut som att jag har munnen full av... banan, men jag tog den liggandes - så det är gravitationens verk. Really. Jag hoppas verkligen inte att kinden börjar sagga rätt ut, då är det dags att ringa akuten så att jag kan åka plingplongtaxi raka vägen till plastikkirurgen!

Vi ska gå emot alla normer med Valborg och dricka champagne och äta en massa gott småplock på en filt i vardagsrummet.
Ni som firar som "man ska" - ett hett tips; stå inte för nära brasan. Jag tänker alltid på min kära farfar i Valborgstider, för när han eldade på landet hade han alltid krulliga ögonbryn för att han stod för nära. Not hot, mates!

Bombs over Tallis.

Idag har jag "barnvaktat" (hatar det uttrycket, jag har ju hängt frivilligt med) min lilla Sonny. Och det är fasen vad liten har blivit stor.
För idag har han tappat sin första tand och i förrgår lärde han sej att cykla utan stödhjul. ♥

Jag har vid nåt tillfälle berättat för Sonny att "när jag var liten, då gjorde vi minsann bakpulverbomber med hjälp av den gula plastkulan man får i ett Kinderägg, bakpulver och vatten". Det snappade han ju upp och så lovade jag sådär i förbifarten att vi skulle göra det nångång.
Den gången fick bli idag, bestämde vi. Vi gick till kiosken för att införskaffa oss ett Kinderägg och när Sonny hade placerat ägget på disken stirrade han allvarsamt på killen i kassan och sa högt och tydligt "vet du vad vi ska göra? Vi ska göra en BOMB!!!"

Både killen i kassan, männen som spelade på Lotto och jag blev helt paffa. "Va... nää... ssschh... asså det är ju ingen BOMB bomb vi ska göra..." mumlade jag och snodde med mej Sonny under armen fortare än kvickt.



Och nu sitter jag här och stinker brandrök. Popcornen vi skulle mumsa på brann upp i syrrans micro. Resultatet blev såklart att jag öppnade köksfönstret på vid gavel, så när åskovädret kom från ingenstans blåste det ner en blomkruka i tusen bitar. Tur att man kan avlasta syrran ibland! ;)





Bättre sent än aldrig.

Här kommer ett helgen-i-bilder.


















The last bounce.

Åhjissesamalia - jag är lite bakis. Det här var ju inte på långa vägar meningen med gårdagen, suck!

När jag fyllde år fick jag biljetter till The Last Bounce av A i födelsedagspresent - vi har alltså väntat på detta i 2 långa månader (!) - och nu är dagen här!
Vi ska först äta middag ute, sedan beger vi oss till Globen för att beundra världens sjukaste dancemoves och sist men inte minst ska vi åka in till stan och möta upp vänner!
Det är vad jag kallar ett bra upplägg på menyn för kvällen.

Hur jag laddar inför kvällen? SÅ HÄR!






Fredag hela veckan.




I've got some news for you - fembots have feelings too!

På schemat idag:

1. FRUKOST!
2. Affärskommunikationstudier hemifrån.
3. Fixa håret hos underbara Yvonne.
4. Salongsinvigning på Söder.
5. Myyyyys med P!

Smell you later!



Hallelujah.


Kolla mina skitsnyggt lackade naglar, tack Louie! :)

På tunnelbanan imorse höll jag min lilla Voododocka stenhårt i ena handen och lovade både det ena och det andra om hon snälla ville hjälpa mej att greja tentan...

Tentan var chockerande lätt. Tack lilla voodoodocka, nice job! Jag är däremot kluven till vad jag, mitt i min panikångestattackbubbla, lovade i gengäld. Om jag inte uppfyller hennes krav kanske det här slutar som i en skräckfilm...
:s



Ikväll ska jag fira genom att inta ryggläge i soffan och titta på Tru Blood. Hela kvällen, hallelujah!



...



Nu känns det lite lättare att studera helt plötsligt.



Måste. Måste. Måste.



Jag har en tenta imorgon och såvitt jag vet borde man plugga till sådana, men det tar emot i varenda liten cell så fort jag tar fram papprena! Det är inte helt omöjligt att jag har utvecklat allergiskt kontakteksem mot kompiendier.

Igår drack jag öl för att glömma att denna tenta är i antågande, men idag måste jag vara duktig. Måste. Måste. Måste. Måste. Måste. Måste. Måste. Måste. Måste.


Osmakligt.



Undrar vad jag har tittat på för att få upp den här rekommendationen...


Starstrukk.

Det finns två TV-program som får mej helt omkullslagen av adrenalin och beundran.

Deadliest catch och Bondi rescue.
Två helt skilda program. Men vilka modiga män! Respekt.

Jag har precis sett två avsnitt av Deadliest catch och jag får en sån urge att gå ut och göra hjältedåd. Nu. Typ hjälpa en tant över gatan.
 





Trendsetter.



Mr. Klein hakade på min trend, till slut. Jag trodde att det skulle gå snabbare för världen att uppmärksamma detta, men bättre sent än aldrig - right? 

This just in! Solglasögon i kombination med vin är nånting väldigt speciellt. Väldigt efterlängtat. Stockholms Exiles likaså.






Mak passar nästan bättre i mina solglasögon. Än utan, alltså.


Wii love you.



Jag och lilla N har haft FF hemma. Vi åt micromat framför tv:n och sedan spelade vi Wii i minst 2,5 timme. Vilken förebild man är! Den moderna kvinnan?

Tidigare idag har jag haft min efterlängtade tid hos doktorn. Det var inte alls vad jag trodde att det skulle vara. Vi kan säga att det involverade rör och saker som verkligen inte ska vara i röret som kördes in i - röret. Det var fruktansvärt obehagligt och det kändes som att det var helt emot naturens lagar, men nu är det gjort och jag hoppas att det gjorde susen! Big time!




Eftersom att jag var en så himla duktig tjej hos doktorn var jag tvungen att ge mej själv en present. Ju.
Så jag styrde kosan mot American classic för att äntligen lägga vantarna på några av deras beroendeframkallande doftpåsar. Det var inte en dag för tidigt, må jag säga..!

Jag köpte tre olika påsar som jag har placerat i badrummet, i sov- och vardagsrummet och nu sitter jag här, som en annan Ferdinand, och bara sniffar. För det luktar himmelskt i mitt hem.


On top of the world.



Lägenheten är skinande ren och jag ska dricka vin på Söder ikväll.
Den känslan går inte att köpa för pengar.

Det är väl en himla tur att man uppskattar det lilla i livet..! ;)





Murphys lag är man ju bekant med.



Det spelar ingen roll hur lång tid man har på sej att göra sej i ordning, man är liksom alltid ute i sista sekund. Outfitten man valde i god tid känns helt plötsligt jävligt konstlad, man har absolut inga skor som passar av sina 100 par och tamejfan att man har en dålig ögonfransdag att man måste måla mer. Och mer. Och mer. För att sedan märka att man har lyckats klumpa ihop alla fransar till 1 gigantisk frans (!) och tvingas sminka om alltihop.
 
Precis så var det när jag var på väg ut sist. På nåt sätt lyckades jag klämma bort locket på Osis-burken rakt över huvudet på mej själv när jag stod och piffade. Hela innehållet låg helt plötsligt som en hel vetemjölspåse utspridd i mitt hår. 
Efter att ha svurit varenda svordom som nånsin har kittlat mina örgångar tog jag beslutet om att rugga om håret ordentligt i ungefär 20 minuter.
Tyckte ändå att jag hade kammat över beviset rätt hyfsat. Och kompisarna slätade ut min oro: "Näääeee, man ser absout ingenting!"

Nä, men det är lugnt. Grått är det nya svarta.








Man skrattar hela vägen från Banken.

På skärtorsdagen var jag på invigningen av en ny restaurangSLASHbar på Odenplan; Banken. Lägg på minnet vart ni hörde det först, där kommer det nämligen att hängas en hel del i vår!




Snygga tjejer som har huggit in på plockmaten.


Två av stans bästa bartenders. Jocke (t h) gör grymma Mojitos!


Den enda påskhälsningen jag kom i närheten av i år var den här schyssta teckningen några fulla påskkärringar kom och lämnade på Banken.


Frosseri.

Jag har faktiskt inte ätit mat och godis tills jag spyr som alla andra verkar ha sysselsatt sej med i påsk.

"Matkoma" - 1 476 823 träffar på Facebookuppdateringar.

(Info ej sanningsenlig. Tror jag. Men nånstans där i krokarna!)


Skavsår i öronen.



Jag hittade Jonathan Johansson i skivaffären igår. Ja, "hittade" som i att jag råkade säga till musiknördskillen bakom kassan att skivan han spelade var grym och sen var det kört. Bollen var i rullning. Jag kunde helt enkelt bara ha slängt ett öga på Nu spelas-skylten så hade jag sluppit lyssna på mundiarré deluxe inne på Rocks, men det var det värt. Kul med svenska talanger, go Sverige!


Men Sverige, vad hände med våren? Sicken blåsning!


RSS 2.0