Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Visst är det tur att jag har läsare som är på hugget och som nyper mej i överarmen när jag sakta men säkert svävar iväg från bloggen för att ta del av mitt sommarlov som jag har tjyvstartat lite smått..??
Tack Sandra för sparken i rumpan, det uppskattas! FOKUS!



Jag ligger hemma i sängen med feber, rinniga ögon, igentäppt näsa och ont i varenda liten hårsäck på kroppen. Om det här är pollenallergi - so help me God - vet jag inte vad jag gör. Det jag inte förstår är hur ni som har haft pollenallergi ett tag står ut utan att hoppa från balkongen?

Det är ju inte helt säkert att det här är pollenallergi, det finns en chans (ja, chans!) att det är en förkylning. I could really use a wish right now...




Eine piraten.

Vi har varit barnvakter hela helgen. Igår hade vi en heldag i solen längs Skeppsbron och Nybrokajen och vidare mot Humlan. Hur mysigt som helst!

Av min sjal fixade jag till en schysst piratbandana runt lilla O:s huvud eftersom hans kala huvud saknade skydd i någon form och eftersom han var helt kär i våra solglasögon var jag ju tvungen att ge honom mina - och så åkte han runt i minst en timme. Skitnöjd.

Turisterna stannade upp, pekandes, och tittade beundransvärt på den lilla hippieungen som gled runt på Stockholms gator. I sitt härliga underbett, som han ju egentligen inte har men som han bara måste köra med.







"Aaah, eine piraten!" utbrast några tyska damer när vi lägligt nog råkade stå vid piratbåten på Skeppsbron. Japp, såna är vi. Man måste ju passa på att klä ut barnen så fort tillfälle ges... 


Sommaren går i turkost.



Jag älskar turkoser. Och nu är de här, sweet!

P ligger och tar en powernap, och jag ligger i startgroparna och väntar på att han ska vakna så att vi kan åka till Långholmen och möta upp mina tjejer!

Have a good one!


Jag är tillbaks.

Börjar med en ursäkt för en blogguppdatering som ligger under all kritik; förlåt förlåt förlåt 

Det har varit fullt ös hela veckan. Det är knappt så att jag vågar titta runt i lägenheten för vad som kan tänkas upptäckas här - säkert en massa fantasidjur som har fått grofäste bland dammet... huvva!

Jag har:

* hejat på Sonny som har börjat på fotboll. Synd bara att ungen vägrar spela med de andra barnen! Varför? Han får ju inte bestämma själv då jue, fattar ju vem som helst!

* ätit middag i solen med mamma.

* druckit öl med tjejerna i klassen.

* varit på ett Pay pal-event på Berns med A. Röda mattan, 20 fotografer och ett fint festivalband på armen med 4 gratisdrinkar. Ja, jag drack alla fyra!

* gått Lilla Brovarvet i solen med E. Firade med öl i Liljeholmskajen, vi hade ju gått så himla långt...



Den här gången var det fotbollsmostern som var i farten.




Trevlig A.S-öl med tjejerna i klassen!


Råkade ha sönder en toalett på Berns. Det var inte rock n' roll för fem öre.

Och den här härliga fredagen tog jag mej friheten att sitta i solen och få min beskärda del av D-vitamin. Sen gick jag en promenad Ågesta runt, sweet! Det finns minst 20 hus vid vattnet som jag vill bo i där. Jag tänkte fota er och visa, men jag vet inte hur lagligt det är att gå runt och fota privathus hur som helst. Kände att jag inte vågade riskera att bli inspärrad en härlig dag som denna! En mulen dag kanske.




Såhär kan man inte tro att det ser ut i ghettot Farsta va!?


Kid's got moves.



Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!
Det här är det bästa jag har sett på länge.

Om man ändå kunde dansa så här bra... vilken härlig tanke. ;)


Kärleken är för alla.

Hur trevligt är det inte med högtider och klämdagar? Jag har mer eller mindre spenderat hela dagen i sängen. Men jag var iaf ute och gick i värmen på förmiddagen, så det känns som att den gubben är OK:ad.




Det här klippet är bara för adorabelt. Där ser man att barn verkligen kan bli minst lika kära som oss vuxna, det får vi inte glömma!

Apropå det; förra veckan fick Sonny sitt första kärleksbrev av sin dagiskärlek Tova. Hon hade lagt en teckning på hans hylla. "Det stod Sonny mellan två hjärtan".

Jobbiga moster var ju givetvis tvungen att gräva lite djupare i det här heta ämnet. Hur känns det egentligen när du tänker på Tova? Då satte han sej under köksbordet och kände efter. Det känns som att man blir glad, tydligen. Killen är ju kär, ingen tvekan om den saken. :)

Thank you McDonald's!



BAHAHA!

Vad glad jag blir när jag får såna här bilder skickade till mej. När man har dansat en hel kväll och lite in på morgonkvisten kan man få skoskav som inte är av denna värld av E:s pygméskor (jag är säker på att hon måste linda sina fötter a la Kina!) och det är såhär man löser problemet. Inga konstigheter.


Sunken har en plats i min mammas och pappas vardagsrum.



När jag var på middag hos mamma och pappa igår insåg jag en rätt mysko sak. De har den här teckningen -inramad - i sitt vardagsrum sedan en herrans massa år tillbaka. Den står prydligt uppställd på finbyrån tillsammans med finporträtten på släkt och vänner.

Men vem är det här? kan man ju fråga sej. Jo, det ska jag ta och tala om för er - det här är min första kärlek "Sunken" som jag har ritat av nångång på 90-talet.
Charmig kille va? Röker och dricker öl, bärandes en schysst Psycho-hoodie och spikes i håret.

Av alla härliga konstverk jag har skapat under mina kreativa 26 år så har de valt att stoltsera med denna. Jag förstår verkligen inte..? ¿ ? ¿


Fotbollsmorsan.



Jag var och tittade på en rugbymatch igår. Vi hade inte kunnat valt en bättre dag att lova att komma och heja på.
Pissregn. Snålblåst. Ett vidöppet Årstafält.

Det enda som gjorde att det kändes något lite bättre var att spelarna hade det värre. Och självklart den medhavda varma chokladen. Hur många fotbollsmorsan-poäng är inte det?!

Att man sedan inte är riktigt med på noterna vad gäller rugbyregler är väl en värdslig sak? Det kastas, det hoppas, det springs, det brottas (ohja, mest brottas det), det bråkas och så vinner nån. Easy as a pie.


Självval är inte alltid bra val.



Fredag och jag sitter hemma ensam equals fredagsångest. Mad sådan! ARGH!
Fattar inte varför jag ska envisas ibland, men det är dags att tämja besten.

Nu ska jag poppa en öl med mej själv och lyssna på lite bra musik. Skriva lite också.


Let the sunshine in!



Gillar ni också musikalen Hair? Den här gruppen youngsters gör sin version av Let the sunshine in och jag får rysningar från Treriksröset till Smygehuk.

Jag vill också glida runt på Washington Square i N.Y och sjunga hippielåtar.


Sleten som kråka.



Så här road är jag just nu. Jag kommer att dö hemmastudier-Döden. Tanken är riktigt nice, men jag - som redan är väldigt skoltrött och så in i bengen omotiverad - har jättesvårt att fokusera på det jag ska göra.

Igår hade jag en supertrevlig kväll med en gammal Maltakrigare och 20 andra soldater. Dans på Golden Hits kan liksom aldrig bli fel! Att jag däremot hade bränt varenda korvöre jag har skrapat ihop lagom tills dess att jag skulle hoppa in i taxin var absolut ingen Hit. Det var shit.


Sköna maj, välkommen!



Sicken härlig dag! Jag har legat på en bänk i solen och vilat lite. Så går det när man kommer hem tidigt på morgonen och tror att man ska kunna sova när solen är uppe och fåglarna kvittrar. Det kan man oftast inte.


I wanna do bad things with u.




Vi har precis sett klart första säsongen på True Blood, I'm hooked!
Killen i videobutiken verkar ha en halvtaskig tidsuppfattning. Han gav oss falska förhoppningar genom att glatt utbrista att säsong två kommer "när som helst". Till vår stora glädje givetvis.

- Åhhhh, toppen! När?!
- I oktober.

WTF?!? Det är ungefär som att säga att dackefejden utspelade sej förra helgen.


RSS 2.0