Att gå in ett par nya skor.




Carolina Wallin Perez's tolkning av Kents Utan dina andetag.


Kent. Det är någonting med ungdomar och Kent.

Hur dom lyckas tonsätta alla känslor som fyller en 14-årings kropp. Det är som att dom förstår hur det känns att växa upp.
Jag kommer verkligen ihåg hur konstigt det kändes med alla nya känslor som flyttade in i min lilla kropp över en natt. Utan att ens först knacka på och snällt stå utanför och vänta på svar. Hur jag inte visste vad jag skulle göra av det där nya överväldigande. 

Det var när flickrummet var min borg. När jag "bodde i telefonen", som mamma skulle uttrycka det. När jag gick till kiosken för att köpa en klubba, men kom hem och luktade cigarettrök. När jag och min syster slogs med knytnävarna. När jag till slut fick gå till kuratorn för att min familj inte orkade med min frustration över livet.

Att växa upp är lite som att gå in ett par nya skor - det gör jävligt ont i början, men efter ett tag har dom anpassat sej efter foten.
Och jag talar nog för alla inblandade när jag säger att det väl var en himla tur att det bara tog några få månader att gå in mina skor.


Dokumentation.

Vad mycket struntbilder som finns på min dator. Kolla bara här, under fliken "Mobiluppladdningar" kan man hitta precis vad som helst mellan himmel och jord. Det värsta är att jag har gjort ett aktivt val att dokumentera dessa objekt.

Jag önskar att jag kunde säga vad jag ville förmedla med dom. Det måste vara något väldigt djupt.




























Stupid Cupid.

Min frisör som verkligen är världens bästa eftersom att hon - utöver att kunna mästra mitt trollhår (bara det är en konst få förunnade!) - även fungerar lite som en mentor för mej. Sist jag träffade henne förutspådde hon att nästa kille jag kommer att stadga mej med: 

► är australiensare

► har lite längre hår, blont och lockigt (WTF?!) och bruna ögon

► ska köpa en lägenhet åt oss på Kungsholmen

Jag har skrattat som en madman över att han skulle vara blond. Jag har liksom aldrig fallit för en blond kille.
Och plussar man på lockig till det blonda är det enda jag ser framför mej det här:

 

Ba ha ha.

Att han däremot är australiensare chockerar nog ingen av mina läsare, jag har ett väldigt gott öga till den kontinenten. Hur jag sedan ska locka denna lockhåriga aussie till Kungsholmen blir ett senare problem.

Det var inte förrän idag polletten föll ned - aussie, blond, bruna ögon, självlockar... jag kommer att hooka med Ryan Kwanten! Yippiekayyeymothafuckas. :)





One day, y'all...


© Emmah

Tänkvärda ord.


Men nu - låt fredagen börja! BOUNCE.






RSS 2.0