Here's the party.

Jag ville så jättegärna gå på Axwell i Frihamnen, men väntade lite för länge med att köpa biljett och till slut var det såklart bara dom råsaftiga biljetterna á 1500 balubas som fanns kvar. Och riktigt gärna hade jag åtminstone inte råd att vilja gå.

Men ibland ska man ha flyt och det var precis det vi hade just denna kväll. Som en skänk från ovan hörde någon av sej och berättade att denne hade 2 biljetter som vi kunde få om vi bara orkade hämta dom. Bara sådär.
Och det var berättelsen om hur jag nästan blev religiös.



Det är en kväll jag sent kommer glömma. ♥



Chewie.



Jag har alltid tuggat mycket tuggummi, det vet mina kompisar. Och det har jag blivit pikad om en del.

När min syster frågade mamma om hon kunde avvara något tuggummipaket när vi var där i helgen öppnade mamma skafferiet och plockade ut paket. På paket. På paket. 

Hon har ju för bövelen en hel kiosks tuggummilager i sitt skafferi.

Argumentet? "Om du eller Emmah kommer hit och frågar efter tuggummi vill jag ju inte bli utan".

Någon idé om var mitt tuggummiberoende kommer ifrån?



Paparazzi.



Jag träffade som sagt syster och systerson igår. Min syster skulle på en "snabb rutinundersökning" hos tandläkaren, så jag och Sonny satt snällt och väntade i väntrummet - i närmare 50 minuter.

Vi satt med varsin iPhone i handen och spelade spel. Jag fotade oss. Sonny fotade dom urtråkiga tavlorna som finns i alla kommunala personalutrymmen och väntrum. Han fotade så pass mycket att tjejen som satt mittemot oss började skruva obekvämt på sej. Hon trodde väl att han fotade henne som en annan paparazzi.

Det tyckte jag var roligt!





The Riddle.



Min syster är i farten igen. Jag kan verkligen inte förstå hennes sms.
Det är inte för inte som P kallar henne "The Riddle".

Ajusste, ska träffa henne nu. Vi har inte träffats på ett tag så det ska bli hur mys som helst!


Norpan.



Jag har snott P:s jeansskjorta. Hoppas han blir arg på mej!

Nu ska jag på lägenhetsvisning. Tjing!


When I held ya.



Som den gamla sångfågeln jag är gillar jag självklart alla dessa musik-TV-program vi fullkomligt drunknar i den här hösten. Jag kan inte säga att jag följer något av dom, men om jag av en händelse zappar mej fram till ett så blir jag lite lycklig.
 
Jag har bara sett ett avsnitt av Idol än så länge. Och den här tjejen blåste mej av stolen. Jag tycker att vi kan ge henne skivkontraktet och lägga ned programmet.  
Eller nej förresten, om hon får skivkontraktet kommer hon tvingas släppa en skiva med torra radiohits redan veckan efter och sedan blekna bort som alla andra vinnare - jag vill ju ha hennes singel. Vi gör som så att vi snabbspolar till finalen istället. Killen som vinner får bli den där charmiga lilla reggaekillen från Uppsala som sjöng Från och med du på obegriplig svenska.  



Och det här kan få sätta guldkant på min höst.


Sett genom mobilkameran.

Jag är tillbaka - radioskugga no more.

Det här är lite vad som har hänt sedan sist: (åtminstone det jag har haft förstånd nog att fotografera)


Gokart. Ett tips till alla rookies: det är okej att gasa. Man ska liksom gasa. Det är lite det gokart går ut på. 



Lunch med min Strängnäsbo.


Kollegor som köper kaffe till mej på jobbet gör mej glad.


Event på Lydmar Hotel. Note to self: Camparidrinkar har aldrig varit och kommer aldrig att bli goda, inte ens om dom är gratis.


Sett hos en killkompis. Och då är det här inte ens nära hälften av hårproduktsorgien som pågår i hans badrum. Inpackningar till tusen, kom igen?!


Per Morberg har haft precis den här mössan i en TV-sändning. Jag var tvungen att ta en bild av det stora ögonblicket och skicka till min syster, som älskar karln.


Mycket kärt och mycket värt återseende i soliga Karlstad.





RSS 2.0