Tomtenisse, javisst.


Men ja! Det funkade! Julglädjen infann sej till min stora... glädje.
Kommer dessvärre inte ha tid att julpimpa hemmet förrän typ söndag. Men det är en världslig sak, huvudsaken är att viljan finns och det gör den.

Luciakonserten var gudomlig.
När konserten skulle dra igång började en man tala i mikrofonen. Men ingen man syntes till. Denne man presenterade sej som Christer Fuglesang, samtidigt som ett bildspel på honom visades på jumbotronen. Det var väldigt svårt att säga om det var på riktigt eller om det var ett dåligt... skämt? Alla var tysta och undrade vad Christer har med julen att göra. Rymdtema i år kanske?
Nä, efter en lång väntan av vad detta skulle leda till började han ropa in sin rymdbesättning, en efter en, på arenan. Sedan kom självaste Christer in och tog emot applåder. Han förklarade att han ju var tvungen att visa sina amerikanska kollegor Sveriges stolthet - Luciakonserten. Den lilla showen avslutades med att en kvinna förde dom till sina sittplatser så att konserten äntligen kunde börja.
Mycket märkligt...

Idag har jag varit på Skin concept, Dermalogicas agentur. Har mest känt mej som en liten tomtenisse som utfört en massa löpande-band-bestyr. Klistra adresser på kuvert, klistra lappar på produkter. Dagens ord får bli: klistra.

Imorgon och på onsdag ska jag få stå på Åhléns City och NK:s Dermalogicadiskar, ska bli jätteroligt! Får säkert bli tomtenissen-som-slår-in-alla-klappar. Tjoho!

Och nu till det jag har längtat efter hela dagen: glögg!!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilken rolig vecka du får! Tur att du är bekant med märket, annars kan man ju känna sig som en riktig prao-elev i såna situationer.



Kommer du ihåg Messiah Hallberg som jag och din kompis (Kristoffer?) diskuterade på Retro? Kom bara att tänka på honom nu, och länkar ett klipp för att du ska få se vem han är. Mindre rolig just här, men det enda som fanns.



Gôtt, gôtt, gôtt med jullov!!!! Kraaam.



http://www.youtube.com/watch?v=DZJOA5fBD0I



2009-12-15 @ 21:51:35
URL: http://www.prinsesstrio.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0