Halfway around the world.

Min Spotify är tillbaka, weee! För er som inte vet så tog min dator programmet för virus för några dagar sedan och på två röda var programmet borttaget och det var totalt omöjligt att ladda ner det på nytt.
Jag har varit lätt gråtfärdig av saknad i några dagar.

Skam den som ger sej, heter det ju. I ren frustration provade jag att ladda ner det igen och jävlar i min låda - det gick! :)

Så för att visa min uppskattning och tacksamhet (you don't what you've got 'til it's gone har fått en ny innebörd) har jag verkligen använt Spotify intensivt i en timme nu. Sökt på gamla godingar som ingen har lyssnat på sen det var inne med magtröjor. 
I den här vevan slank jag in på A teens och låten Halfway Around The World som verkligen minner om en svunnen tid då vi stod 10 tjejer i en ring på dansgolvet och dansade efter låtens beskrivningar. Ni vet; sjunger de "stopp" sätter man upp en hand som ett stopptecken osv. Väldigt kreativt. Man kan tro att jag pratar om lågstadiediscon, men nej - detta skedde i början av gymnasiet. Strax innan vi började ta oss in på krogen och efterlikna vuxna.

I början på gymnasiet fanns det en kille som "hette" Tårtan som fixade grymma temafester i en biolokal i Årsta. En av festerna hade Porrtema. E och jag bestämde oss snabbt för att köpa varsin t-shirt som vi skulle skriva nåt porrigt på. Jag kommer aldrig glömma hur vi i hemlighet låg på golvet i hennes pappas hobbyrum och fifflade med våra t-shirtar. På min skrev jag KÅT med stora bokstäver, E skrev PORN STAR.



Det är en sak att ha på sej denna tröja på en temafest, en annan att använda den i verkliga livet. Jag sprängde allt vad klass och finess heter och tog med min till Malta samma sommar. När jag hade satt på mej den (väldigt nöjd över klädvalet?) och var redo att gå ut för kvällen kom vår värdmamma och frågade nyfiket vad "kaaat" betydde på svenska.

- Ehh... Hello?!

Så springer ni på en maltes som säger "kaaat" vid helt fel tillfälle kan ni tacka mej.








Kommentarer
Postat av: olga constantopoulou

skulle kanske behöva en sån t shirt hahaha=) rolig liten berättelse=)

2010-02-04 @ 22:13:59
Postat av: Sofia

Jamen, varför dansade man i RING?? Alltid!



Grattis Peter!! :-)

2010-02-04 @ 23:21:05
URL: http://www.prinsesstrio.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0