Gult är inte alltid fult.

Jag har gått runt med vidriga, obotliga sprickor i mungiporna i över en vecka nu. Har testat allt vad munsårskrämer  och folks rekommendationer på egenkurer heter. (Okej, nu kryddade jag kanske lite. Jag har inte testat precis allt, men mycket nog för att vara på vippen att ge upp och inse att jag kanske helt enkelt får leva med att se ut som att jag har köttfärssås utanför munnen. Alltid. Och att försöka få in en intakt hamburgare i munnen hade det inte ens varit tal om - det fick jag allt erfara igår...)





Men NU tror jag äntligen att jag är dom på spåret, sprickjävlarna! Att jag inte har kommit på det tidigare. Hemligheten, som jag passade på att köpa upp mej på när jag var i New York, heter Carmex. Jag hade läst om den och den gör verkligen underverk på nariga läppar! Och nu när jag tittade lite närmre på den står det ju faktiskt "for-cold-sores" rätt stort på burken. Cold sores = munsår.

Jag har precis lagt på ett tjockt lager i vardera mungipa och whataya know - det känns redan miljarder gånger bättre! Jag är i himlen om det här går vägen, himlen! :) Håll tummarna!

Men vet ni vad det bästa av allt är...? Jag hittade faktiskt Carmex på Willy's i Älvsjö av alla ställen. Carmex åt folket!



Kommentarer
Postat av: olga constantopoulou

we love willys i älvsjö=)))

2010-01-26 @ 23:15:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0